”To Do Fleur”

20140521-221933-80373519.jpg

Idag var jag på Pysselskafferiet och provade den nya färgen ”To Do Fleur”. Marie och Ulrika hade med sig massa underbara färger. Vi provade på olika underlag. Ställde massa frågor om hur det blir på möbler. Eftersom jag grejar så mycket med att göra om… Måla på möbler var det bra att grunda med Primer först. Sen måla med den färgen man vill. Vill man ha mer shabby look, får du måla med den färgen först du vill lyser igenom. Typ målar jag brunt, låter jag det torka. Sen lägga på ett lager vax sen måla på med vitt. Sen gnugga på kanter, så lyser det bruna igenom. Så snyggt. Inga penseldrag syntes. Såg proffsigt ut!!! Nu har jag i tankarna massa nya projekt på g igen. Älskar den nya färgen. Underlättar för mig….❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>