Canvastavla med Primas fina papper

20140601-162955-59395794.jpg

20140601-162957-59397092.jpg

En på mitt jobb ska gå i pension nu. Börja ett nytt liv…Har fått i uppgift från mina arbetskollegor att göra en tavla på oss som minne. Vi gjorde roliga bilder på oss alla. Sen har jag färglagt med primas Color Bloom alla blommor och spetsar som jag använt i tavlan. Så roligt detta var!! Grunden är typ det samma som från Frank Garcias kurs. Verkligen minne gör livet!!
Ha nu en fin dag allihopa!! Visar i annat inlägg hur jag gjort. Hoppas Ni blir sugna att göra en egen tavla. Ha en fin kväll allihopa. Kramiz❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>