Ljusstakar

20131024-110430.jpg

20131024-110440.jpg

Såg dessa ljusstakar i Pysselskafferiet tidigare i år. Har ej blivit av att göra något med de tidigare( ni vet tid…) men nu. Började att måla de vita. Sen lade jag på decoupage med denna ängel. Har ju den större varianten oxå. Men dessa små fick jag i gåva av en vän. Hon vet att jag gillar änglar. Tillslut lade jag på lite strukturfärg. Wola!! Vad tycks?? Ska göra ljus i samma stil, men hade inga hemma. Allt material hittar ni i Pysselskafferiet.
Ha en bra dag. Kramiz❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>