Fyndat!!

20131104-165700.jpg

20131104-165800.jpg

Av en tillfällighet var jag idag på Netto och kollade läget. Vet att de runt juletid har lite pyssel till bra pris. De hade massa kul!! Hittade billiga tags att dekorera. För 14st trätags, kostade bara 10:- Köpte även fina delorationsspännen, snyggt ha på kort eller ljus. Silikonformar att smälta choklad i. Mums!! Roligt för barna att äta dinosaurie choklad. Eller kul ge bort i present. Oh, nu kliar det i pysselfingrarna igen. Tänk vad mycket fint man kan göra och ge bort i present. Ska träffa en fin vän till helgen… Kanske skulle ge henne något kul….
Ha en go kväll. Nu ut och bädda mina rosor i granris. ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>