Kort med tillhörande ask

20131104-230529.jpg

20131104-230646.jpg

20131104-230805.jpg

Efter tändsticksasken började jag göra en liten ask. Till den skulle jag ha ett litet kort. Tänkte fylla den med choklad. De formarna jag köpte på Netto. Dessa två tänker jag ge bort i present till en vän, som jag ej träffat på ett tag. Saknar henne… Dekorerade det sista med lite glitter. Nu har jag glitter överallt. Fniss. Busan dekorerade en fin tändsticksask hon med. Bilder på den kommer i hennes blogg. www.busans.se nu är det natti natti även för min del. Hade nog kunnat sitta en liten stund till. Dröm sött allihopa❤ kramiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>