Pysselträff med jultema 8 december i Gånghester

Nu är det bara en enda vecka kvar innan det är dags för pysselträffen i Gånghester strax utanför Borås. Än finns det platser kvar, så har du inte anmält dig så gör det bums. Tror faktiskt att sista anmälningsdagen kanske var idag? Sista anmälningsdagen är alltså ändrad från den info som står nedan. Bifogar här all info du behöver veta (obs ändrad anmälningsdag):

IMG_1287

Det är Stina från min favoritpysselsbutik som arrangerar träffen. Hon har affär i Gånghester men det går annars precis lika bra att beställa över internet från e-butiken som finns på www.pysselskafferiet.se

IMG_1285

 

Kramiz

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>